Geboortedag

De geboortedag van een kindje behoort voor de vader en moeder natuurlijk tot één van de mooiste dagen van hun leven. Maar was het voor de rest van Nederland ook zo'n mooie dag en welke muziek werd er op de geboortedag van julie kindje op de radio gedraaid?

Bekijk het op de pagina "Geboortedag" van jullie KleuterSite. Upload hier het geboortekaartje van jullie kindje, kijk wat voor weer het was op de eerste dag van ons nieuwe wereldburgertje en luister naar de nummer 1 in de hitlijsten van Nederland, Groot-Brittannië, Amerika, Duitsland en België. Het is allemaal mogelijk op deze pagina over de gebooretedag van jullie kindje.


Uploaden geboortekaartje

Het geboortekaartje van jullie kindje mag natuurlijk niet ontbreken binnen een KleuterSite waarin de ontwikkelingen van jullie kindje vanaf de geboortedag, of vanaf het begin van de zwangerschap, worden vastgelegd. Binnen de pagina geboortedag kun je het geboortekaartje van julie kindje daarom eenvoudig uploaden zodat je deze later samen met al de andere mooie, grappige en ontroerende gebeurtenissen nog eens rustig kunt bekijken.
Het weer op de geboortedag van je kindje

Kijk wat het voor weer was op de dag dat je kindje is geboren. Was het wel zo'n zonnige dag toen jouw zonnetje werd geboren? Bekijk het op de geboortedag pagina van de KleuterSite van jouw kindje.
De hitlijsten op de geboortedag van je kindje

Welke nummers stonden nummer 1 in de verschillende Europese hitlijsten? Bekijk welke hits op nummer 1 stonden op de geboortedag van jouw kindje en luister naar deze tracks.
Aanmelden KleuterSite

Nog geen KleuterSite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS KleuterSite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij kleutersite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen kinder website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden